Skip to main content

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje een ballonvaart met jouw collega’s?

Welkom bij 4CB Ballonvaarten, waar avontuur, teambuilding en onvergetelijke momenten hoog in de lucht samenkomen! Onze ballonvaarten bieden een unieke ervaring voor bedrijfsuitjes, privéballonvaarten en allerlei andere gelegenheden. Met ons programma streven we ernaar niet alleen een adembenemende, maar ook een sociale en betrokken belevenis te creëren, waarbij team- of organisatiebuilding centraal staat.

Een ballonvaart met 4CB is meer dan een avontuur in de lucht; het is een kans om samen als team nieuwe hoogten te bereiken, letterlijk en figuurlijk. Vanaf het moment dat je bij ons aankomt, begint het teamwork. Het opbouwen van de ballon vereist samenwerking, waarbij het gezegde “vele handen maken licht werk” volledig tot zijn recht komt. Voor je het weet, zweef je al boven het prachtige Nederlandse landschap, de ultieme beloning voor de gezamenlijke inspanningen.

De ontspannen sfeer en het adembenemende uitzicht bieden de perfecte omgeving voor teaminteractie op een ander niveau. Tijdens de vaart wordt de dagelijkse routine doorbroken, en teambuilding krijgt een nieuwe dimensie. De luchtballon fungeert als een platform voor gesprekken, waarbij de unieke setting de deelnemers uitnodigt om elkaar op een dieper niveau te leren kennen. Het is een kans om banden te versterken en samen herinneringen te creëren die blijvend zijn.

Na de landing krijgen jullie eerst nog een heuse champagnedoop, en daarna worden jullie veilig terug gereden naar de opstijglocatie in onze Jeeps en luxe personenbusjes. Als afsluiter krijgen jullie nog een persoonlijke herinnering mee, namelijk een officieel luchtdoop-certificaat en prachtig champagneglas. Een dag om nooit meer te vergeten en waar nog lang over na zal worden gepraat op kantoor.

Het hele programma duurt ± 4 uur lang en wordt begeleid door een enthousiast team en zeer ervaren piloot. Bij 4CB Ballonvaarten streven we naar een win-winsituatie voor het hele bedrijf. We begrijpen dat bedrijfsuitjes niet alleen leuk moeten zijn, maar ook waarde moeten toevoegen aan het team. Daarom bieden we verschillende cateringopties aan om je bedrijfsuitje nog completer te maken. Of je nu kiest voor lekkere hapjes, luxe broodjes, een gezellige barbecue of een heerlijk diner, wij hebben diverse mogelijkheden die passen bij jouw wensen en de opstijglocatie.

Maar de mogelijkheden stoppen niet bij catering. Bij 4CB is the sky the limit als het gaat om het personaliseren van je bedrijfsuitje. Wil je een presentatie geven op ‘hoog niveau’ of een vergadering in de lucht? Geen probleem! We bieden flexibele opties om aan al je zakelijke behoeften te voldoen. En voor een extra touch van branding kun je zelfs een mooie banner of vlag aan de ballonmand toevoegen, wat wij noemen een bedrijfsuitje op hoog niveau.

Kies voor 4CB Ballonvaarten en ontdek de magie van avontuur, teambuilding en onvergetelijke momenten hoog in de lucht. Maak van je volgende bedrijfsuitje een ervaring die boven alles uitstijgt! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje en opstijglocaties te bespreken.

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsuitje in een ballon is inclusief:

 • Ballonvaart van minimaal 1 uur
 • Vervoer terug naar opstijglocatie
 • Champagnedoop in het veld
 • Luchtdoopcertificaat
 • Champagne glas met logo
 • Passagiersverzekering
 • Boekingskosten
 • Annuleringsregeling
 • Opstijgvergunning
 • Tickets 5 jaar geldig
 • Vrij op naam en overdraagbaar
×