Skip to main content

Ballonvaren in het voorjaar

Wat kijken wij daar al naar uit. Buiten is het nat, heel erg nat. Eigenlijk was de hele winter druilerig, nat en is een winterse winter ver te zoeken. Jammer! Want eerlijk gezegd hebben we dit wel gemist deze winter. Die kou, bevroren landschappen, ijs, sneeuw en dan natuurlijk vooral de winterpret die we hierdoor ervaren. Schaatsen, sleeën, het kraken van de sneeuw onder je voeten, wandelingen door het adembenemende witte landschap om je vervolgens op te warmen bij de openhaard met warme choco. En oh ja…. het ‘s ochtends ijs krabben, glibberen en glijden, enorme files en vertragingen namen we dan maar even voor lief want oh wat houden wij van de winter.

Ook een winter ballonvaart bij deze omstandigheden is fantastisch maar helaas kennen we deze winter vooral veel regen, regen en regen samen met heel veel wind. Met deze winter zijn wij onderhand dus wel klaar! Op naar het voorjaar dan maar. Want als het zonnetje straks weer gaat schijnen, de wind meer gaat liggen en alle water langzaam plaats maakt voor droge velden dan staan wij in de startblokken voor een heerlijk nieuw ballonseizoen met de leukste passagiers en de mooiste ballonvaarten over onze prachtige Nederlandse landschap.
Wij hebben er onwijs veel zin in en kijken weer uit naar al die bijzondere en unieke vaarten. Want niet één vaart is hetzelfde en dat maakt ons werk nou zo ontzettend leuk.

Wij organiseren onze vaarten helemaal op maat en kennen de mooiste plekjes vanuit de lucht. We delen graag onze passie, vertellen graag wat je ziet en nemen je mee op avontuur voor een unieke beleving op hoog niveau.

Terwijl ik dit schrijf gaat de storm Dudley liggen en schijnt ze zon. Yes! Even fijn, maar storm Eunice staat helaas alweer voor de deur. We zetten ons schrap maar hallo…kunnen we niet gewoon even dit allemaal overslaan oftewel, Can we skip to the good part…..

Mocht je graag een ballonvaart willen plannen of meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden, bel/app/mail ons gerust even. We denken graag met je mee om een onvergetelijk avontuur te organiseren. Ons ballon seizoen loopt van maart t/m oktober. Wij varen dagelijks, 7 dagen in de week. Ochtendvaarten zijn ook mogelijk. Deze plannen we altijd vanuit de regio Arnhem.

Onze favoriete opstijglocaties liggen in de driehoek van Amersfoort, Apeldoorn en Nijmegen. Bij een privé ballonvaart passen wij de opstijglocatie altijd aan, aan de hand van de windrichting die dag. We kunnen bijvoorbeeld opstijgen vanuit Nijkerk, Leusden, Soest, Barneveld, Woudenberg, Veenendaal, Lunteren, Ede, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Arnhem, Velp, Elst, Bemmel, Zevenaar, Oosterbeek, Huissen, Duiven, Westervoort, Didam, Groessen, Doetinchem, Deventer, Nijmegen, Cuijk, Groesbeek, Beuningen, Wijchen, Apeldoorn, Eerbeek, Doesburg, Angerlo en Zutphen

Privé ballonvaart voor 4 personen
×