Skip to main content

De mooiste foto’s voor een waardevolle herinnering

Ballonvaren doe je veelal met je geliefde, vriend(in), familie of misschien wel een collega. Een avontuur die velen op hun bucket list hebben staan en dan is het eindelijk zo ver. Je hebt moed verzamelt, een ballonvaart geboekt en daar ga je dan, in een klein mandje de lucht in.

Een ballonvaart wordt vaak ingezet voor bijzondere gebeurtenissen. Een verjaardag, jubileum, huwelijksaanzoek, het verklaren van jouw liefde, iemand verrassen of om met elkaar een heerlijke tijd te beleven. Het vastleggen van zo’n bijzonder moment is dan eigenlijk wel een must, want hoe leuk is het om een blijvende herinnering te hebben van die unieke ballonvaart.

Wij bij 4CB ballonvaarten snappen dat heel goed. Daarom hebben wij ook geïnvesteerd in geavanceerd camerasysteem die jouw bijzondere avontuur omzet naar een waardevolle herinnering. Tijdens de ballonvaart maken wij meerdere foto’s met het prachtige uitzicht op de achtergrond.

Ook is het mogelijk om jouw aanzoek of verrassing vast te leggen met een video. Want naast foto’s spreken videobeelden natuurlijk nog veel meer. Daar hang je dan in een klein mandje omringt door rust, tussen hemel en aarde met een perfect uitzicht op het Nederlandse landschap. Mooier wordt het niet.

Na afloop krijg je namelijk deze prachtige foto’s per email gratis toegestuurd. Sla ze op, bekijk ze, deel ze op Social Media of maak er een mooi “kunstwerk” van voor aan de muur bij jou thuis.

Onze ballonvaarten zijn dus niet alleen op maat georganiseerd maar ook nog eens compleet. Zo heb je na afloop van dit avontuurlijke moment een waardevolle herinnering om nooit meer te vergeten.

Wil jij nou ook van die prachtige unieke foto’s in de lucht om mee te pronken?  Neem even contact met ons op en geef aan wat jouw wensen zijn. Wij en de wind doen de rest :-).

Privé ballonvaart voor 4 personen
×