Skip to main content

Privé ballonvaart in regio Arnhem of Nijmegen!

De vraag die wij dagelijks krijgen is; welke omgeving is nou het meest geschikt of het mooist voor een ballonvaart? Een lastige vraag want eigenlijk heeft Nederland zoveel moois te bieden. In het noorden genieten we van vergezichten met zicht op de meren en zeeën , in het zuiden zijn de bossen afgewisseld met weilanden en dorpen prachtig maar de absolute winnaar voor ons is het midden van Nederland.

Het midden biedt de meeste diversiteit aan uitzicht over Nederland. Grote rivieren met uitgestrekte uiterwaarden, steden (Arnhem Apeldoorn en Amersfoort), dorpen, unieke natuurgebieden zoals de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, en de prachtige hoogte verschillen in landschap. Dat onze piloten hier dus dagelijks te vinden zijn is dan ook geen verrassing. Zij weten de mooiste plekjes te vinden en of het nou vroeg of laat in het seizoen is, genieten is het hier altijd!

Daarnaast is de slagingskans van een ballonvaart in midden Nederland ook het grootst omdat we hier alle kanten op kunnen en de windrichting nauwelijks roet in het eten kan gooien. Ook een te harde wind is een NO GO voor een ballonvaart en daar hebben we in het midden van Nederland minder last van.

Onze favoriete opstijglocaties liggen in de omgeving van Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Amersfoort. Bij een privé ballonvaart passen wij de opstijglocatie altijd aan, aan de hand van de windrichting die dag. We kunnen bijvoorbeeld opstijgen vanuit Arnhem, Velp, Elst, Bemmel, Huissen, Duiven, Doetinchem, Deventer, Westervoort, Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Apeldoorn, Eerbeek, Doesburg, Angerlo, Zutphen,  Ede, Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, Nijkerk of Soest.

De wens kan bijvoorbeeld zijn om vanuit jouw eigen woonplaats op te stijgen of om er juist overheen te varen. Beide opties zijn mogelijk. Aan jou de keuze want wij bieden altijd een privé ballonvaart op maat. We stijgen zelfs op vanuit jouw eigen achtertuin, als die groot genoeg is natuurlijk 😉

Laat je verleiden door de schoonheid van midden Nederland en plan een ballonvaart op maat. Leuk weetje, Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Ginkelse Heide staan nu volop in de herfstbloei. Dus geniet in september van die nazomer en ga als afsluiter nog met ons mee op avontuur. Wij laten jou graag de mooiste plekjes vanuit de lucht zien.

Ballonvaart plannen? Heb je nog vragen of een leuke suggestie? neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

×