Skip to main content

Gastenboek

" Woensdag 9 juni hebben we een prachtige en onvergetelijke avond beleefd met Michael en Roy van 4CB Ballonvaarten. Wat een ervaren team! De deskundige uitleg vooraf, de gezelligheid aan boord en het leuke verhaaltje na afloop van de vaart, maakten er een fantastische en in alle opzichten geslaagde avond van! We stegen op in Geldrop en konden meteen genieten van een prachtig panorama van de Strabrechtse Heide. Daarna werden we verrast met een schitterend uitzicht over ons dorp en onze eigen woningen! Dat had Michael nog eens goed uitgekiend met de windrichting! De camera aan boord heeft ons allen hoog in de lucht mooi vastgelegd. Super leuke herinnering deze foto's!
Een volgende keer weten we jullie zeker weer te vinden! "
Nogmaals hartelijk dank! Families Driessen en Van de Laar

Wilma van de L. uit Someren09-06-2021: Ballonvaart van Geldrop naar Someren/grens Nederweert

Het begon bij een goede vriend van mij, ik kreeg een ballonvaart voor mijn verjaardag, enigszins verrast maakt ik een afspraak en gisteren was het dan zo ver. Op de opstap locatie in Papendal begon het avontuur op een leuke manier, gezamenlijk de ballon opbouwen voor de vaart, een ervaring op zich, daarna een prachtige vaart van 1,5 uur, wat een belevenis, afhankelijk van de wind door de lucht “varen” . De landing, in Wageningen, was wederom een belevenis, op een stukje land , naar mijn gevoel vanuit de lucht ter grootte van een postzegel, zette de ervaren ballonvaarder Michael de ballon aan de grond, onder het oog van vele toegestroomde buurtbewoners ! Daarna gezamenlijk de ballon “opgeruimd“, “opgevouwen“ en ingepakt en daarna gaf Michael nog verdere uitleg betreffende de historie van het ballonvaren en was er ook nog een leuke verrassing, al met al een topavond welke ( voor mij ) zeker nog een vervolg gaat krijgen. Opvallend was het enthousiasme en professionaliteit van alle medewerkers van 4CB, vanaf de dame aan de telefoon tot de ballonvaarder en zijn assistent.
Groet, Rob van der Palm

Rob van der Palm, Nieuwerkerk aan den IJssel25-08-2019: ballonvlucht van Arnhem naar Wageningen

" Mijn schoonmoeder wilde graag een keer varen met een luchtballon samen met haar kleinzoon. Deze wens kwam uit en ze heeft er even op moeten wachten, want het weer werkt nou eenmaal niet altijd mee. Maar dit was zeker het wachten waard, wat een fantastische ervaring. Hiervoor wil ik het gehele 4CB team bedanken, jullie organiseren het zo goed, nemen geen risico, en maken er echt een belevenis van voor degene die mee gaan. Christel dank je wel voor altijd je vriendelijke woord, en Michael bedankt dat je hun een mooie en veilige vaart hebt gegeven. Heel erg bedankt, en wat een mooie foto's hebben jullie gestuurd. "
Groetjes, Joke

Joke Plaat uit Huizen09-07-2019: ballonvaart van Amersfoort naar Werkhoven

" Gisteren hebben we onze eerste Ballonvaart gemaakt. Het overtrof onze verwachtingen. Vanaf het begin tot einde was het een hele belevenis. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Zelf in de lucht een glaasje champagne. De landing verliep prima en aan alles konden we merken dat er serieus en met veel ervaring gewerkt wordt. Nogmaals heel veel dank. "

Ingrid Domsdorf uit Naarden,08-06-2020: ballonvlucht van Hilversum naar Amersfoort

" Mooie ballonvaart gemaakt met ballonvaarder Michael en assistent Roy georganiseerd door een familielid Desi. Alles was goed en professioneel georganiseerd. Ook zelf aan de slag voor voorbereiding was leuk om te doen. Een warme prachtige nazomerse avond en zeer rustig qua wind . Door de lage windsnelheid hingen af en toe bijna stil in de lucht. Maar geweldig om Puiflijk, Horssen, Druten en Beneden Leeuwen zo vanuit de lucht te zien. Herkenbare profielen van gebouwen en vergezichten van de Utrechtse heuvelrug tot aan Den Bosch of Nijmegen. Eenmaal in de lucht stegen er nog meerdere ballonnen de lucht in andere omgevingen . Michael kon veel vertellen over de uitzichten en herkenbare punten, dat was leuk om te horen. Vervolgens een spectaculaire passage over de Willem Alexander brug een zeer rustige landing op een gemaaid veld in Echteld aan de andere zijde van de rivier de Waal, begon het grote opvouwen van de ballon. Dit was in no time geregeld met de enthousiaste aanwezigen. Daarna met het leuke gezelschap het glas geheven op de behouden vaart. Dit ondersteund met een verhaal van Michael aangevuld met belevenissen. Het aanwezige team is gedoopt tot Baron en Barones van Druten tot Echteld. Een ballonvaart om nooit meer te vergeten.
Tot een volgende vaart!! "

John14-09-2019: Ballonvaart van Puiflijk-Druten naar Echteld

" We hadden een hotel overnachting bij vd valk hotel gedaan op aanraden van jullie. Zaterdagochtend om half 6 stonden jullie bij de ingang keurig op tijd! Na een kort ritje met de comfortabele bus kwamen we op de vertrek plaats na de instructies gingen ik en mijn vriendin de ballon open houden en de wind ging erin na wat leuke foto's door jullie gemaakt gingen we opstijgen. Het was een onvergetelijke ervaring mijn vriendin gaf het ja woord watg jij ook gefilmd heb? En toen natuurlijk champagne aan boord na een mooie 1 uur en 20 min ballonvaart lande we mooi op de brak stuk land en ff later kwam het busje al die ons weer terug bracht naar het hotel. Ik wil jullie bedanken voor de geweldige ervaring! Groetjes van Arie en Jenico. "

Arie Hoogendonk, Maassluis11-08-2020: Ballonvaren van Arnhem naar Weet ik niet meer?

" Geweldige ballonvaart gemaakt met ballonvaarder Michael en zijn helper op de grond. Alles was zeer professioneel en goed georganiseerd. Het was een prachtige avond en we voeren hoog en laag zodat je alles op verschillende manieren zag. De foto's van buiten de ballon die Michael heeft gemaakt zijn erg leuk...bedankt daarvoor. Iedereen die dit willen ervaren vaar met 4CB dan ben je in goede handen. Bedankt team 4CB! "

Cocky Imthorn-Kuiper, walsoorden15-07-2021: Ballonvaart van Tilburg naar Minderhout

" Geweldige ballonvaart gemaakt met ballonvaarder Michael en zijn helper Roy op de grond. Alles was zeer professioneel en goed georganiseerd. Het was een prachtige avond,rustig qua wind . We hingen af en toe bijna stil in de lucht. Mooi om Arnhem zo vanuit de lucht te zien. Alles was goed te herkennen. Mooi zicht. We zagen nog meerdere ballonnen de lucht in gaan bij Amersfoort. Michael wist veel te vertellen, dat was leuk om te horen. Na een perfecte landing op een gemaaid veld in Oosterbeek. Begon het grote karwij het opruimen. Maar wat gaat dat snel door perfecte aanwijzingen. Daarna een leuke rit naar de grote weg. Daar met zijn allen gezellig een glas geheven op de prachtige vaart. Met een bijzonder verhaal van Michael. We zijn nu gedoopt tot Baron en Barones van Velp tot Oosterbeek. In vaart om nooit meer te vergeten.
Dank je wel! "

Petra Jansen10-06-21: ballonvaart van Velp naar Oosterbeek

" Wat een fantastische ervaring! We hebben een heerlijke vaart gehad! Van 6000ft -om even over de inversie heen te kijken- naar laag over de boomtoppen van de Veluwe, om vervolgens de Gelderse Vallei in te varen. Na 1.5 uur genieten, hadden we een rustige landing op een klein veldje in Wageningen.
Vakmanschap van piloot Michael!! "

Ruben uit Duiven25-08-2019: ballonvaren van Arnhem naar Wageningen

" Nadat het al drie keer door omstandigheden niet was doorgegaan, was het eindelijk zover. We wilden varen in Zuid-Holland maar door de stevige wind was Amersfoort een beter idee. Toen de windvlagen om half negen waren verdwenen gingen we de lucht in en dat ging behoorlijk snel, maar wat een onvergetelijke ervaring om in alle stilte te genieten van het grandioze uitzicht. We keken van Arnhem tot aan Rotterdam. Het is een prachtig gebied De Utrechtse heuvelrug, vooral de hoogte verschillen in het landschap waren prachtig om te zien. Michael onze Ballonvaarder gaf ons een mooie vlucht en veel informatie. Het was een avond om niet te vergeten. iedereen zou dit een keer gedaan moeten hebben! "

Kick Musch16-07-2018: ballonvaart van Amersfoort naar Amerongen

" Soms moeten ballonvaarders in spé geduld oefenen voor ze die begeerde ballonvaart kunnen maken, zo leert het gastenboek. Mijn vrouw en ik hadden het geluk, dankzij de bijzondere medewerking en flexibiliteit van Christel en Michael, dat op zeer korte termijn onze ballonluchtdoop gerealiseerd kon worden. En wat een belevenis was het! Het gereedmaken van de ballon, het opstijgen, de vaart van Huis te Eerbeek, over de zuidoostelijke Veluwezoom en de Postbank, boven de Gelderse IJssel naar de landingsplaats in Duiven (Montferland). Prachtige landschappen, schitterende uitzichten en recht beneden ons plotseling wilde paarden, herten en reeën. En de landing? Die was zo perfect gecontroleerd en zacht; als we eieren in de mand bij ons hadden gehad dan was er geen een van gebroken. Geweldig. Deze belevenis is in één woord te vatten: Luisterrijk! "
Dank jullie wel Christel, Michael en crewman Roy.

Karel Fortanier en Mieke Houtzager uit Blokker16-07-2021: Gevaren van Eerbeek naar Duiven in een luchtballon.

" Voor mijn ega en mij de tweede maal dat we een ballonvaart meegemaakt hebben. Beide keren hebben we ervan genoten. Deze keer alleen tóch meer, omdat we niet ver van Apeldoorn konden instappen. Je kent de omgeving en ziet bekende plaatsen. De eerste keer (niet met jullie) moesten we helemaal naar Ommen. Dan is alles vreemd en herken je niets. Leuke dingen gaan altijd te snel, maar het was een eerlijke ervaring. Ook de foto's, die jullie van buiten de ballon maken, kan ik erg waarderen. Heel apart en mooi om te zien. Ik wil ook onze piloot bedanken, die ons weer veilig op de grond heeft gezet. De mand ging wel op zijn kant, maar ach..... ik was ook liggend ingestapt 🙂 Onze dochter heeft jullie uitgekozen voor ons 40 jarig huwelijk. Ze heeft een prima keuze gemaakt!!
Hartelijke groeten, Gravin (en natuurlijk ook de Graaf) van Eerbeek tot Angerlo. "

Helma Beumer, Apeldoorn18-08-2019: ballonvaart van Eerbeek naar Angerlo

" De schitterende ochtendvaart op een prachtige zondagmorgen, met onze familie helemaal privé in 1 luchtballon, was echt onvergetelijk! De heldere communicatie en informatie voorafgaand aan de ballonvaart was uitstekend. Alles was tot in de puntjes verzorgd, we mochten meehelpen de ballon op te zetten, tijdens de ballonvaart werden we voorzien van de nodige weetjes door de uiterst bekwame piloot en na landing werd het amusement doorgezet met wat mooie anekdotes. Kortom, een echte aanrader! "
Groet, baron en baronessen van Velp tot Malden!

Familie Klein Geltink, Apeldoorn05-08-2018: ballonvaart van Velp naar Malden

" Een verjaardagscadeau.......VIJF jaar was het wachten op dit moment supreme!!!! Als je als kind bij een psychologisch onderzoek mag invullen welk dier je graag zou willen zijn dan kwam de eend in beeld. Zwemmen, lopen en vliegen. Wat zou je nog meer willen. Het vliegen heeft dus even geduurd, maar dat gevoel had ik nu echt wel. Wat een ervaring om van Noord/west richting Zuid/Oost over Amsterdam te varen. Met alle zorg en informatie voor en tijdens de vaart werd dit een onvergetelijk moment. Zoveel indrukken en dito genot. Schitterend om de relativiteit van grootte en drukte te ervaren op een hoogte van 300 meter. Een stad zonder mensen leek het wel. Itens blij dat ik cadeau van mijn vrouw samen met mijn neef heb mogen ervaren. "

Eddy van Duijse uit Kapellebrug29-08-2016: ballonvaart van Amsterdam naar Abcoude

" We zijn inmiddels in de adelstand verheven: Baronnen en barones van Elst tot Pannerden. Hoe dat in z'n werk gaat? Gewoon zelf meevaren! Een onvergetelijke belevenis! Genieten van de voorbereidingen, het opstijgen, het prachtige uitzicht, de vakkundige toelichting, de leuke verhalen, het zoeken naar bekende (en minder bekende) punten in het landschap, het inladen en een sprankelende dronk in het veld na afloop. Mike en Roy, superbedankt! Het was geweldig. Een belevenis om nooit te vergeten. "

Joke van Hoeven, Elst18-07-2021: ballonvlucht van Elst naar Pannerden

" Super leuke ervaring en prima landing. Michael bedankt! "

Ton Visser, Westervoort19-09-2020: ballonvaart van Arnhem naar Andelst

" Michael, nogmaals bedankt voor de super gave vaart afgelopen zaterdag! We hebben geduld moeten hebben, maar je hebt het dubbel en dwars waar gemaakt. Boven de wolken varen zo bijzonder! Ik raad het iedereen aan, je hebt zoveel passie voor het varen en weet het super enthousiast en interessant te brengen. "

Brenda van Nunen uit Drunen14-10-2017: ballonvaart van Den Bosch naar Herpen

" Onverwachts vanavond een mooie ballonvaart gemaakt met de enthousiaste ballonvoerder Michael ! Was super en weer iets afgevinkt van mijn bucketlist! "

Marc Hehemann21-05-2021: Ballonvaart van Duiven naar Huissen

" Volgens de dames een hele mooie tocht met een zeer vriendelijke reisleider, we hopen dat de rest van het gezelschap nog droog het busje heeft kunnen halen. Voor herhaling vatbaar. "

Alex Arp uit Zevenaar02-09-2018: ballonvaart van Arnhem naar Brummen

" Wij allen hebben geweldig genoten van de vaart. De deskundigheid van en de informatie gedurende de vaart en de verhalen na de landing door Michael Kruseman hebben deze luchtreis een extra dimensie gegeven. Han. "

Han Quist, Heeten19-06-2016: ballonvaart van Luttenberg naar Lemele

" Afgelopen maandag ""De VIP vaart"" mogen beleven. Een echte aanrader! De eerste, maar zeker niet de laatste keer dat wij bij 4CB in het bakje stappen. Michael en Remco bedankt voor deze onvergetelijke ervaring. "

M. Sneekes uit Arnhem02-11-2015: ballonvaart van Arnhem naar Ede

" Wat een geweldige ervaring en wat hebben we afgelopen zaterdag genoten van onze ballonvaart! Van begin tot eind inclusief alle extra's ! Bedankt voor deze unieke ervaring, jullie zijn een topteam! "

J. Post, Brummen07-05-2016: ballonvaart van Arnhem naar Ede

" Wat een geweldige belevenis hebben wij ervaren tijdens de ballonvaart over Bergen op Zoom en omgeving! Mede dankzij piloot Erik-Jan allemaal genoten van een hele mooie route. Een waardig kado voor mijn broer Bart, een onvergetelijke ervaring. Bedankt!! "

Yvonne Broekman uit Halsteren03-10-2015: ballonvaart van Bergen op Zoom naar Oud Gastel

" Wat hebben wij genoten..... Deze ballonvaart cadeau gekregen van mijn vader. Samen met Roelof, Tom ,Marloes, Hans, Marnick en natuurlijk mijn vader hebben wij vanaf het begin tot het eind een geweldig mooie avond gehad. Volgende keer, want die gaat er zeker komen willen we boven Geldermalsen en omstreken varen. "

Esther uit Geldermalsen02-09-2015: ballonvaart van Nieuwaal naar Empel

" Mijn 2e ballonvaart was super. Het was een mooie vaart boven Arnhem en een deel van de Liemers. Vanuit de ballon kon ik hele mooie plaatjes schieten. Ik heb zojuist de 'groeps-selfies' gezien en alle gasten met onze ballonvoerder Michael staan er stralend op. "

Erik uit Arnhem28-08-2015: ballonvaart van Arnhem naar Kleindorp (Wehl)
×