Skip to main content

Ballonvaart boven Amsterdam

Afgelopen zondag was het eindelijk weer zover, de Amsterdamvaart! De weerscondities waren perfect voor een ballonvaart boven Amsterdam. Na het opstijgen van de ballon voerde we over de Dam naar het Leidseplein om vervolgens over het Rijksmuseum te varen. Het was een prachtige en heldere avond en de passagiers hebben volop genoten van het geweldige uitzicht. Uiteindelijk bracht de wind ons over de Zuidas naar Buitenveldert waar we net voor Uithoorn de landing hebben ingezet.

Ons bezoek is ook dit keer niet onopgemerkt gebleven, want een ballon boven omgeving Amsterdam blijft een bijzonder plaatje die bij vele ook veel vragen oproept, want mag dat wel een ballon in de buurt van Schiphol? Gelukkig was de vaart zoals altijd tot in de puntjes voorbereid en hadden we toestemming van LVNL op Schiphol om vanuit Amsterdam te vertrekken. Nooit eerder kregen wij zoveel leuke en positieve reacties op een Amsterdamvaart dus graag bedanken wij iedereen voor de mooie foto’s, leuke reacties en aandacht van diverse media kanalen. Hierdoor hebben de mensen vanaf de grond ook een beetje kunnen meegenieten van dit spektakel.

Zelf ook een keertje Amsterdam op deze manier beleven?

Geef je op voor de wachtlijst en laat je op hoog niveau meevoeren over deze wereldstad. Wij zijn het enige ballonvaartbedrijf die ballonvaarten echt organiseert boven Amsterdam. Bij ons zie je gegarandeerd Amsterdam op haar mooist. Wij vertrekken altijd vanaf Westergas om zo met een Noordelijke windrichting recht over Amsterdam heen te varen. Wij maken als enige waar wat andere ballonvaartbedrijven beloven. De Amsterdamvaart is bij ons al jaren de meest exclusieve ballonvaart die wij uitvoeren.

Voor meer informatie over onze Amsterdamvaarten en de “spelregels” van de wachtlijst > bel, mail of what’s app, en wij beantwoorden graag al jouw vragen.

In de Pers:

×