Skip to main content

Opstapplaatsen, jouw eigen opstijglocatie is een mogelijkheid!

Voor een leuke belevenis zit je natuurlijk liever urenlang in de wolken, dan in je auto. Daarom hebben wij het grootste aantal opstaplocaties in heel Gelderland. Zo zitten we dus altijd bij je in de buurt. Ben je juist op zoek naar de allermooiste vaart, ongeacht de locatie? Dan adviseren wij altijd midden-Nederland bijvoorbeeld Arnhem, Nijmegen, Amersfoort of Apeldoorn. Hier vind je namelijk het meest afwisselende landschap van Nederland. Zweef geruisloos over steden met indrukwekkende infrastructuur en prachtige omringende landschappen. Spot wilde zwijnen en reeën boven de Utrechtse heuvelrug en de Veluwe. En sluit de dag af met een ondergaande zon die de rivieren prachtig goud op laat lichten. Dat maakt het ritje naar deze regio dubbel en dwars waard!

Hieronder tref je een aantal opstijgmogelijkheden. Staat jouw voorkeur er niet tussen? neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Opstijgen vanuit je eigen woonplaats is altijd mogelijk. Selecteer hieronder “opstijgen uit eigen woonplaats” voor alle details hierover.

×