Skip to main content

Privéballonvaart Amersfoort.

In het hart van de provincie Utrecht ligt de mooie groene stad Amersfoort. Een stad met een rijke historie die duidelijk nog zichtbaar is in de stad. De middeleeuwse straten, grachten en muurhuizen zetten de stad op de kaart als een vestigingsstad. De vesting is duidelijk nog zichtbaar vanuit de lucht.

De oude vestingsstad ligt rondom in de natuur. Natuurliefhebbers komen hier dus zeker aan hun trekken. Maar in Amersfoort is veel te beleven voor het hele gezin. Attracties zoals het Dierenpark Amersfoort, Nationaal Militair museum of de Lange Jan (Onze Lieve vrouwen toren) en voor kunstliefhebbers het Mondriaanhuis en Kunsthal Kade bij de prachtige Eemhaven.  Amersfoort is het bezoeken waard en wat is er mooier om dan af te sluiten met een ballonvaart boven Amersfoort.

De ligging van de stad is bijzonder. Op deze locatie komen drie verschillende landschappen samen: de Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse Vallei en het Eemland. De regio Amersfoort heeft alles te bieden wat je in Nederland kunt vinden: verscheidenheid aan landschappen zoals bos, akkers, heidevelden, rivieren en in de uiterste noordwestpunt van de gemeente het open landschap van de polder met mooie vergezichten. Dit maakt Amersfoort een prachtige omgeving voor het maken van een ballonvaart.

In de omgeving Amersfoort kennen wij de mooiste opstijglocaties of routes. Ook werken wij met diverse horecagelegenheden samen zodat je voor vertrek van de ballon ook heerlijk kunt dineren. Vraag ons naar de mogelijkheden en boek een ballonvaart die is afgestemd op jouw wensen.

De windrichting die dag speelt een belangrijke rol in wat je van de omgeving te zien krijgt. Liever opstijgen vanuit Amsterdam, Hilversum, Barneveld, Veenendaal, Veluwe, Arnhem of een andere plaats in deze omgeving? Geen probleem! Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Jouw beleving staat bij ons voorop!

Ook onze reguliere vaarten waarbij je de mand deelt met andere passagiers organiseren wij met veel aandacht. Zo varen wij altijd met kleine groepen en zie je bij ons geen massale manden van > 10 personen. Een bewuste keuze! Want op deze manier houden wij onze vaarten persoonlijk en exclusief wat je zeker zal ervaren als je bij ons aan boord stapt. We nemen alle tijd, varen extra lang en delen onze kennis en passie met heel veel plezier.

Terug naar Opstapplaatsen
×