Skip to main content

Apeldoorn

Privé ballonvaart vanuit Apeldoorn

Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe. Veel omwonende trekken naar Apeldoorn voor hun dagelijkse boodschap of voor het winkelen. Ten opzichte van andere plaatsen is Apeldoorn verrassend anders. Weinig steden bieden zoveel rust en ruimte. De uitgestrekte bosrijke omgeving geeft de stad een geheel eigen karakter. In het straatbeeld voert het groen de boventoon. Voor ballonvaren is Apeldoorn een interessante stad. De wisseling van bebouwing met bossen en rivier de Ijssel en met het hoogte verschil van de Veluwe is het een gebied wat veel variatie kent. Verder kent deze omgeving een tal aan bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken: Apenheul, de Veluwe, Busloo, De Veluwse Bron, Julianatoren, Paleis Het Loo en zijn prachtige tuinen.

Uiteraard is ballonvaren weersafhankelijk en speelt de windrichting die dag een belangrijke rol in wat je van de omgeving te zien krijgt.

Liever opstijgen vanuit Eerbeek, Zutphen, Twello, Epe, Hoenderloo, Garden of een andere plaats in deze omgeving? Geen probleem! Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen aan de hand van jouw wensen een prachtig avontuur op maat organiseren. Een ballonvaart over bijvoorbeeld je eigen woning is daarbij één van de mogelijkheden.

Terug naar Opstapplaatsen
×