Skip to main content

Privéballonvaart Apeldoorn

Apeldoorn, de grootste parel op de Veluwe, is niet zomaar een stad; het is een oase van rust en ruimte te midden van uitgestrekte bossen en adembenemende natuur. Hier heerst een sfeer die weinig steden kunnen evenaren. Groen voert de boventoon in het stadsbeeld, waardoor Apeldoorn zich onderscheidt als een uniek juweel op de Veluwe. En wat maakt deze plek nog opwindender? Een ballonvaart boven Apeldoorn!

De dynamiek van Apeldoorn met de afwisseling tussen bebouwing, uitgestrekte bossen, en de kronkelende rivier de Ijssel, samen met de hoogteverschillen van de Veluwe, vormt een canvas van variatie en visuele pracht. Het is niet zomaar een stad; het is een speeltuin voor avonturiers die hunkeren naar een ongekende ervaring hoog boven de grond.

Maar het avontuur stopt niet bij de stadsgrenzen. De omgeving rond Apeldoorn is doordrenkt van bijzondere bezienswaardigheden die wachten om ontdekt te worden. Maak kennis met de ondeugende apen in Apenheul, omarm de ongerepte wildernis van de Veluwe, ontspan in het idyllische recreatiegebied Busloo, en laat je betoveren door de magie van de Julianatoren. Voor een oase van rust biedt De Veluwse Bron de perfecte ontsnapping, terwijl het majestueuze Paleis Het Loo en haar weelderige tuinen een blik werpen op de grandeur van vervlogen tijden.

Houd echter in gedachten dat ballonvaren een dans is met de elementen, afhankelijk van het weer en de grillen van de wind. Het is de wind die bepaalt welk deel van dit betoverende landschap je vanuit de luchtballon zult bewonderen.

En waar je ook bent in de omgeving van Apeldoorn, of je nu wilt opstijgen vanuit het schilderachtige Eerbeek, het historische Zutphen, het charmante Twello, het groene Epe, het avontuurlijke Hoenderloo of het idyllische Garderen – geen probleem! Laat ons weten waar jouw avontuur begint, en we stemmen het perfect af op jouw wensen.

Bij ons draait alles om jouw persoonlijke avontuur. Wil je een ballonvaart over je eigen woning, als een unieke twist aan je ervaring? Wij maken het mogelijk! Jouw verlangens leiden de weg, en wij staan klaar om een op maat gemaakt avontuur te creëren dat je de wereld vanuit een nieuw perspectief laat zien. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en pracht van Apeldoorn en haar betoverende omgeving vanuit de majestueuze hoogte van een luchtballon. Dit wordt een avontuur om te onthouden!

Terug naar Opstapplaatsen
×