Skip to main content

Privéballonvaart Arnhem

Arnhem ligt middenin een spectaculaire groene omgeving. Aan de ene kant de Veluwe en aan de andere kant de uiterwaard. In de stad zelf vind je imposante groene locaties, sfeervolle parkjes en prachtige landgoederen, maar ook veel bijzondere tuinen en de mooie groene singels. Rondom het centrum van de stad is veel groen te zien.

Arnhem bevind zich echt in een uitloop van de Veluwe. Geniet van een geweldig uitzicht over het Nationaal Park. Dit is ruim 5100 hectare groot. Tijdens een ochtendvaart, is de kans ook groot om de dieren die er leven, zoals schotse hooglanders, wilde zwijnen en edelherten vanuit de ballon te zien. Arnhem heeft in de stad veel monumentale gebouwen. De combinatie van veel groen, prachtige landschappen en rijke historie in de stad maakt Arnhem wat ons betreft één van de mooiste plaatsen in Nederland om op te stijgen voor een ballonvaart.

Bezienswaardigheden Arnhem: Museum voor Moderne Kunst Arnhem, Nederlands Openluchtmuseum, Park Sonsbeek, dierentuin Burgers Zoo , Nationaal Park De Hoge Veluwe en voor buitenlandse bezoekers de wereldberoemde John Frostbrug met het informatiecentrum Slag om Arnhem. De stad huisvest ook Nationaal Sportcentrum Papendal. Dit topsportcentrum is de grootste van Nederland.  Naast de topsporters die hier gebruik maken van de faciliteiten om te trainen, wordt het terrein ook bezocht door recreanten en amateursporters. Papendal is tevens de vaste thuisbasis van het NOC*NSF. Ook wij maken geregeld gebruik van deze velden om op te stijgen met onze ballonnen voor een prachtige ballonvaart over de Veluwe.

Uiteraard is ballonvaren weersafhankelijk en speelt de windrichting die dag een belangrijke rol in wat je van de omgeving te zien krijgt.

Liever opstijgen vanuit Oosterbeek, Elst, Velp, Huissen, Duiven, Rozendaal, de Steeg, Ellecom, Dieren of een andere plaats in deze omgeving? Geen probleem! Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen aan de hand van jouw wensen een prachtig avontuur op maat organiseren met één van van onze heteluchtballonnen.

Terug naar Opstapplaatsen
×