Skip to main content

Privéballonvaart Beesd.

Verhef jezelf boven de idyllische horizon van Beesd, een Betuws juweel doorspekt met maar liefst 55 rijksmonumenten. Bereid je voor op een episch avontuur terwijl je opstijgt en de betoverende Pieterskerk toren ziet opdoemen, gevolgd door het sprookjesachtige Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Hier reiken tientallen oude boerderijen, uitgestrekte landbouwgronden en weelderige hoogstamfruitboomgaarden als een levendig tableau de lucht in. Dit eeuwenoude landgoed in de Betuwe onthult in elk seizoen een magisch schouwspel, waar lanen, bossen en akkers een natuurlijk sprookje vertellen dat wacht om vanuit de lucht ontdekt te worden.

Laat de betovering van Beesd je omarmen terwijl je zweeft in de vrijheid van de ballon, en besef dat elk seizoen hier zijn eigen toverkracht toevoegt aan dit schilderachtige landschap. Wees je echter bewust dat ballonvaren een dans is met de elementen, afhankelijk van de grillen van het weer en de windrichting die bepaalt welk deel van dit natuurlijke meesterwerk zich aan je ontvouwt.

En als je de voorkeur geeft aan een vertrek vanuit andere betoverende oorden zoals Culemborg, Leerdam, Geldermalsen, of een andere pittoreske plek in de omgeving, dan regelen wij dat met plezier. Contacteer ons en we zullen samen de mogelijkheden verkennen om jouw ballonvaart op maat te maken, zodat jouw avontuur perfect aansluit bij je dromen.

Bij 4CB Ballonvaarten beseffen we dat jouw ballonvaart meer moet zijn dan een reis door de lucht. Het moet een persoonlijk, uniek avontuur zijn dat perfect aansluit bij jouw verlangens. Laat ons de regie nemen in de creatie van jouw maatwerkavontuur, en geniet van de weelde die het luchtruim boven Beesd te bieden heeft.

Wij staan klaar om, op basis van jouw unieke wensen, een avontuur op maat te creëren dat alle verwachtingen overstijgt. Laat ons je meenemen op een reis die niet alleen de verborgen schatten van Beesd onthult, maar ook de grenzen van jouw eigen dromen doorbreekt. Het wordt niet zomaar een ervaring; het wordt een onvergetelijk moment dat je voor altijd zult koesteren!

Terug naar opstapplaatsen!
×