Skip to main content

Privéballonvaart Duiven. 

Ontdek de betoverende gemeente Duiven en haar omgeving vanuit een ander perspectief met een privéballonvaart van 4CB Ballonvaarten. Duiven, onze thuisbasis, is een parel in het Nederlandse landschap en biedt prachtige natuurlijke schatten die vanuit de lucht nog indrukwekkender zijn. Als ervaren ballonvaartbedrijf kennen wij de beste opstapplaatsen in de regio, en we nodigen je uit om met ons mee te zweven en te genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft.

Een van de hoogtepunten van de gemeente Duiven is het natuurgebied Loowaard, waar natuurbeheer wordt uitgevoerd door grote grazers die de begroeiing kort houden. De Loowaard is een waar paradijs voor diverse diersoorten, met wilde paarden die vrij rondlopen in deze ongerepte natuur. De gelijknamige Havezate 13 vormt het middelpunt van dit prachtige natuurgebied. De Loowaard biedt een ideale setting om vanuit de ballon de mooiste foto’s te maken, omgeven door de rust en schoonheid van de natuur. Houd er rekening mee dat ballonvaren sterk afhankelijk is van het weer, en de windrichting speelt een cruciale rol in wat je tijdens de ballonvaart zult ervaren.

Duiven is niet alleen een startpunt voor een onvergetelijke ballonvaart, maar ook een stad met een rijke geschiedenis en diverse bezienswaardigheden. Vanuit de lucht kun je historische plekken bewonderen, zoals kerken, molens en andere architectonische juweeltjes die het karakter van Duiven weerspiegelen. Deze luchtreis biedt een unieke kans om de stad vanuit een nieuw perspectief te ervaren.

Bij 4CB Ballonvaarten begrijpen we dat elke ballonvaart uniek is, en daarom bieden wij de flexibiliteit om op te stijgen vanuit verschillende nabijgelegen plaatsen zoals Westervoort, Didam, Doesburg, Doetinchem, Pannerden, Groessen, Zevenaar, Huissen, Velp, Beek, Zelhem, Brummen, Dieren, Eerbeek, en meer. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zullen op basis van jouw wensen een prachtig avontuur op maat organiseren.

Jouw beleving staat bij 4CB Ballonvaarten altijd voorop! Laat ons je meenemen op een onvergetelijke reis boven de prachtige gemeente Duiven en haar omgeving, waar natuur, geschiedenis en avontuur samenkomen in een adembenemend schouwspel vanuit de serene hoogten van de lucht.

Terug naar Opstapplaatsen
×