Skip to main content

Privéballonvaart Ede. 

Ontdek het prachtige Ede met een privéballonvaart, dé ideale locatie voor een adembenemende luchtreis. Of je nu natuurliefhebber, geschiedenisfanaat of avonturier bent, onze ballonvaarten in Ede hebben voor ieder wat wils.

Te midden van de Veluwse stuwwallen zie je een gevarieerd landschap met uitgestrekte bossen, schilderachtige heidevelden en betoverende zandverstuivingen. Natuurliefhebbers vinden hier natuurlijke juweeltjes, zoals Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Deelerwoud, Planken Wambuis, De Sysselt en het Wekeromse Zand.

Voor liefhebbers van geschiedenis en cultureel erfgoed zijn er statige landgoederen zoals Kernhem en Hoekelum. Een privéballonvaart biedt een uniek perspectief op deze historische parels.

Voor een vleugje avontuur en mogelijk het observeren van wilde dieren vanuit de lucht, is Noord Ginkel de place to be. Het gebied is rijk aan edelherten, wilde zwijnen en reeën. Een ochtendvaart biedt een serene ervaring waarbij je mogelijk deze prachtige dieren in hun natuurlijke omgeving kunt bewonderen. Op de Zuid Ginkelse Heide, een levendige plek met dagelijkse schaapskudde-uitjes, kun je de rust en charme van het platteland ervaren.

De Ginkelse heide staat bekend om de jaarlijkse Airbornelandingen ter herdenking van Operatie Market Garden in 1944. Een ballonvaart boven deze historische locatie voegt een extra dimensie toe aan je ervaring.

Wil je liever opstappen in Arnhem, Wageningen, Lunteren, Veenendaal of Barneveld? Of je nu kiest voor een opstijging vanuit Veenendaal om de Veluwse pracht te ervaren of een andere locatie in de regio, wij passen ons graag aan jouw wensen aan.

Bij 4CB Ballonvaarten staat jouw beleving centraal. We begrijpen dat elke ballonvaart uniek moet zijn en streven ernaar jou een op maat gemaakt avontuur te bieden. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een adembenemende ballonvaart die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Terug naar Opstapplaatsen
×