Skip to main content

Privé ballonvaart Hilversum

Privé ballonvlucht boven Hilversum. De rijke oase in de buurt van de Randstad. Op een 25 minuten rijden van Amsterdam heeft provincie Noord Holland een prachtig geheim. Een geheim dat zich prijsgeeft vanuit een luchtballon. Dit geheim heeft de naam Gooi & Vecht. Dit natuurgebied, centraal in Nederland tussen Amsterdam en Utrecht, heeft historische landgoederen & forten, romantische vestingsteden & brinkdorpen. Gooi & Vecht, heeft imposante monumenten en heuse villa’s. Het ademt een sfeer van nostalgische klasse. De fraaie historische gebouwen zijn te bewonderen, maar er zijn ook architectonische hoogstandjes zoals Dudok en Duiker.

Het gebied heeft indrukwekkende schatten uit een vergeten verleden met de publiekstrekkers als het Muiderslot en de Vestingster Naarden. In Hilversum bevind zich de mediapark. Hilversum is met recht een stad in ’t groen. De natuurlijke omgeving is sterk gevarieerd. Van uitgestrekte heidevelden tot het prachtige Spanderswoud, een prachtige natuur- en recreatiegebied waardoor deze omgeving zich perfect leent voor onze ballonvaarten. Natuurlijk kun je in Hilversum de Beeld en Geluid Experience niet overslaan; het leukste dagje uit voor jong en oud op het gebied van media. Luister, kijk en beleef radio en televisie in dit prachtige mediagebouw. Bij ballonvaren speelt de windrichting die dag een belangrijke rol in wat je van de omgeving te zien krijgt.

Liever opstijgen vanuit Blaricum, Bussum, Laren, Muiden, Huizen, Weesp of een andere plaats in deze omgeving? Geen probleem! Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen aan de hand van jouw wensen een prachtig avontuur op maat organiseren.

Ook onze reguliere vaarten waarbij je de mand deelt met andere passagiers organiseren wij met veel aandacht. Zo varen wij altijd met kleine groepen en zie je bij ons geen massale manden van > 10 personen. Een bewuste keuze! Want op deze manier houden wij onze vaarten persoonlijk en exclusief wat je zeker zal ervaren als je bij ons aan boord stapt. We nemen alle tijd, varen extra lang en delen onze kennis en passie met heel veel plezier.

Jouw beleving staat bij ons voorop!

Terug naar Opstapplaatsen
×