Skip to main content

Priveballonvaart en ballonvaren boven Houten. 

Ballonvaart Houten. Priveballonvaart boven Houten. In deze omgeving komen de rivieren samen met de Utrechtse Heuvelrug. Landgoederen, uitgestrekte natuur, fruitboomgaarden, de Kromme Rijn, weilanden, cultuurhistorie en de uiterwaarden langs de Lek vormen het decor van een ballonvaart uit Houten.  Tijdens de ballonvaart krijg je ook een uniek uitzicht op de stad Utrecht te noorden van Houten met al haar grachten en bijzonder monumentale gebouwen als de Domkerk.

Rondom Houten werkt de provincie Utrecht aan verschillende grote en kleine natuurgebieden die verbonden worden door ecologische verbindingszones. Ook richt zij zich op planten- en diersoorten die bedreigd worden in hun voorbestaan. Tijdens de ballonvaart kun je dus extra genieten van een duurzaam onderhouden omgeving.

Uiteraard is ballonvaren weersafhankelijk en speelt de windrichting die dag een belangrijke rol in wat je van de omgeving te zien krijgt.

Liever opstijgen vanuit Bunnik, Odijk, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht of een andere plaats in deze omgeving? Geen probleem! Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen aan de hand van jouw wensen een prachtig avontuur op maat organiseren.  Jouw beleving staat bij ons voorop!

Boek hier uw ticket
×