Skip to main content

Priveballonvaart en ballonvlucht uit Huissen. 

Ballonvaart Huissen (Lingewaard) of priveballonvaart boven Huissen.  Huissen ligt als een soort knooppunt midden in een uniek natuur- en rivierenlandschap van Waal, Neder-Rijn (Pannerdensch Kanaal) en de Linge. Vanuit de heteluchtballon is veel te zien; uiterwaarden met rietmoerassen, rivierduinen en ooibossen, graslanden geven prachtige vergezichten. In dit bijzondere landschap grazen Schotse Galloway runderen en Poolse Konikpaarden. Maar er wonen ook veel verschillende vogelsoorten in het dit rivierengebied. in de wintermaanden vinden veel ganzen uit het hoge noorden een overwinteringsplaats in de uiterwaarden. Dit levert ieder jaar weer een levendig schouwspel.

In de buitengebieden van Lingewaard staan vele monumentale boerderijen,huizen, gemalen, grenspalen en verdedigingswerken. Een ballonvaart met vertrek vanuit de Lingewaard is dan ook zeker een aanrader!

Liever opstijgen vanuit Oosterhout, Angeren, Doornenburg, Gendt of een andere plaats in deze omgeving? Geen probleem! Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen aan de hand van jouw wensen een prachtig avontuur op maat organiseren. Jouw beleving staat bij ons voorop!

Boek hier uw ticket
×