Skip to main content

Nijmegen

Priveballonvaart en ballonvlucht vanuit Nijmegen. 

Ballonvaart Nijmegen is een ware belevenis. Nijmegen en Arnhem liggen in een unieke regio van Nederland. Het is een regio met een rijke geschiedenis. Grote attracties, evenementen en een adembenemende natuur zorgen voor een onvergetelijk ballonvaart.

Het Rijk van Nijmegen heeft veel te bieden. In de stad is het heerlijk urenlang rondslenteren, lekker shoppen of meer te weten komen over de rijke historie van de stad en omgeving. Maar je kunt hier ook heerlijk genieten van spectaculaire natuur in één van de vele ruige natuurgebieden in het Rijk van Nijmegen. De stad kent ook veel gezellige evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse of diverse musea zoals Museum het Valkhof of het Muzieum. Wat is er leuker om een bezoek aan de stad Nijmegen af te sluiten met een ballonvlucht over de regio.

Vanuit de luchtballon kun je pas goed de uitgestrekte bossen van Rijk van Nijmegen zien. Ook de rivier de Waal is een indrukwekkende rivier die langs de stad meandert.

Liever opstijgen vanuit Arnhem, Lent, Elst, Cuijk, Wijchen, Beuningen, Gendt, Berg en Dal, Molenhoek, Boxtel, Oss of een andere plaats in deze omgeving? Geen probleem! Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen aan de hand van jouw wensen een prachtig avontuur op maat organiseren. Jouw beleving staat bij ons voorop!

Boek hier uw ticket
×