Skip to main content

Privéballonvaart vanuit Nijmegen. 

Een privéballonvaart boven het betoverende Nijmegen is niet zomaar een avontuur, het is een adrenalinepompende reis door geschiedenis en natuur! Deze regio, doordrenkt van verhalen, biedt niet alleen overweldigende attracties en evenementen, maar is ook doordrenkt met de magie van betoverende natuur die je vanuit de luchtballon op een spectaculaire manier kunt ervaren.

Het Rijk van Nijmegen, doordrenkt van een weelderige geschiedenis, is niet alleen een speeltuin voor een relaxte dag winkelen en slenteren door de stad, maar ook een episch terrein voor het verkennen van adembenemende natuurgebieden. Hier ontmoet je ruige natuur doordrenkt met een vleugje mysterie, waardoor deze plek werkelijk uniek is. Binnen de stadsgrenzen kun je je verdiepen in het verleden in fascinerende plekken zoals Museum het Valkhof of het Muzieum, en genieten van bruisende evenementen zoals de legendarische Nijmeegse Vierdaagse.

Een ballonvaart is het hoogtepunt van een dag vol ontdekkingen in Nijmegen. Zweef boven de uitgestrekte bossen van het Rijk van Nijmegen en bewonder de sierlijke kronkels van de rivier de Waal die langs de stad meandert.

Of je nu kiest voor een opstijging vanuit Nijmegen, Arnhem, Lent, Elst, Cuijk, Wijchen, Beuningen, Gendt, Berg en Dal, Molenhoek, Boxtel, Oss of een andere locatie in de omgeving, wij staan paraat om ons avontuur af te stemmen op jouw wensen. Gewoon even contact opnemen en we duiken samen in de mogelijkheden.

Jouw beleving staat bij ons centraal. We hebben er alles voor over om een avontuur op maat voor jou te creëren, waarbij jouw wensen de hoofdrol spelen. Laat je overrompelen door de charme van het Rijk van Nijmegen vanuit de serene hoogte van een luchtballon. Het wordt een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

Terug naar Opstapplaatsen
×