Skip to main content

Opstijgen uit eigen woonplaats!

Opstijgen uit eigen woonplaats of er net buiten kan beide, aan jou de keuze!

Een ballonvaart maken op zich is natuurlijk al geweldig maar als je nu ook nog eens een privéballonvaart kan maken over precies het gebied wat jij graag zou willen zien dan is zo’n ballonvaart natuurlijk helemaal compleet.

En dat is nou precies wat wij doen. Een “privéballonvaart op maat” noemen wij dat!

Jij vertelt ons welke regio je wilt zien en wij plannen jouw ballonvaart aan de hand van de windrichting die dag precies zo dat je die omgeving ook daadwerkelijk ziet. Dat kan je woonplaats zijn, een natuurgebied, een stad of andere voor jou bijzondere plek. We varen zelfs geregeld over iemands huis heen. Het betere “stuurwerk” dus, en dat terwijl je een ballon helemaal niet kunt “sturen”😉 . Met de juiste planning, kennis en ervaring maken wij het verschil.

Opstijgen vanuit je eigen woonplaats kan, zelfs vanuit je eigen tuin, als ‘ie natuurlijk groot genoeg is, maar er overheen varen is eigenlijk nog veel leuker. Als je namelijk opstijgt vanuit je eigen woonplaats ben je de eerste 5 minuten bezig om je te oriënteren op de omgeving. Grote kans dat je dus niet veel meekrijgt van je woonplaats, want als je gewend bent aan de hoogte en het uitzicht heeft de wind ons al buiten je woonplaats geblazen.

Met onze privéballonvaarten stijgen wij meestal 10–15 min. buiten je woonplaats op. Door dit te doen heb je eerst even de tijd om je te kunnen oriënteren om vervolgens maximaal te kunnen genieten van het mooie uitzicht op jouw woonplaats. Heb je gelijk ook even de tijd om al je familieleden en vrienden op de hoogte te brengen van jouw HOOG bezoek.

Wij denken graag met je mee om er een onvergetelijk avontuur van te maken. Want een ballonvaart maak je misschien maar één keer en dan moet deze wel perfect zijn toch?! Precies, dat vinden wij dus ook!

Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Terug naar Opstapplaatsen

Checklist opstijglocatie heteluchtballon:

  • een grasveld van 80 x 80 meter
  • geen vee of paarden (ook rondom)
  • geen obstakels, zoals hoogspanning
  • toestemming van eigenaar
  • veld moet berijdbaar zijn
  • niet langs de kust
  • niet onder de aanvliegroutes van Schiphol
  • niet in een stiltegebied
  • niet in natura 2000 gebied
×