Skip to main content

Team 4CB

Graag stellen wij ons voor!

Een klein en enthousiast team met een grote passie voor ballonvaren, zo kunnen wij ons team het best omschrijven. Met dit team zorgen wij ervoor dat jij op een informele, maar professionele manier de mooiste ballonvaart kunt maken.

Christel is verantwoordelijk voor verkoop, organisatie en planning en Michael is verantwoordelijk voor de operationele kant van 4CB ballonvaarten. Samen met onze crew vormen wij een hecht team met allemaal hetzelfde doel. 

Wij willen jou een onvergetelijke ervaring bieden en daar hoort naar ons idee ook duidelijke communicatie en een informele sfeer bij. Je wordt betrokken bij de actie en kunt genieten van een gezellige sfeer aan boord. Ook houden wij van heldere afspraken. Wij maken echt waar wat we vooraf beloven en zorgen voor een duidelijke communicatie zonder verrassingen achteraf, ook wat het weer betreft.

Wij zijn een commercieel bedrijf maar de beleving van onze passagiers staat altijd voorop. Want zeg nou zelf, een ballonvaart maak je niet vaak dus als je deze dan maakt. moet deze wel perfect zijn toch?!

Zo zien wij dat dus ook!

Onze ballonvaarten worden vrijwel allemaal door Michael zelf uitgevoerd. Michael is een echte pionier in de lucht die met ruim 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland en inmiddels 3.500 ballonvaarten op zak jou en jouw gezelschap als de beste kan vertellen over het varen en de omgeving.

Wat ooit is begonnen vanuit een passie, is dit vandaag de dag nog steeds onze grootste drijfveer, wat je zeker zal ervaren tijdens onze ballonvaarten. 

Wij denken graag met jou mee over de route, opstijgplek en eventuele andere wensen. Ook wanneer eventueel het weer roet in het eten gooit, zullen wij op een heldere manier met jou communiceren en komen tot een flexibele en passende oplossing. 

Wil jij aan boord stappen van ons volgende avontuur?

Boek hier jouw vaart!
×