Skip to main content

Tips voor boeken

Tips voor boeken van een ballonvaart

Waar boek ik de mooiste ballonvaart voor mijn geld? Waar vaar ik bijvoorbeeld het langst? Welk ballonbedrijf is veilig, professioneel en zijn er nog bijkomende kosten?

Even een greep uit vragen die jij je waarschijnlijk afvraagt voordat je een ballonvaart definitief boekt. Op de ballonvaartmarkt zijn veel verschillende aanbieders. Ook de prijzen verschillen nogal. Zie jij door de bomen het bos niet meer? dan volgen hier wat tips die jou kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze:

TIP 1: Ga niet voor de laagste prijs. Een ballonvaart is geen artikel uit een webshop. Lage prijzen betekent vaak ook lage service en korte vaarten. Let hierbij ook op de totale prijs. Veel bedrijven rekenen bovenop de ticketprijs nog boekingskosten, verzekeringskosten, kosten voor een opstijgvergunning etc. Informeer hier naar om niet voor verrassingen te komen staan. Wij hanteren bijvoorbeeld altijd all-in prijzen.

TIP2: Stel jezelf de vraag welke groepsgrootte je prettig vindt. Veel bedrijven varen namelijk met grote manden met een capaciteit van meer dan 10 personen. Ballonvaren met grotere groepen geeft een andere beleving dan wanneer je dit met een kleine groep passagiers doet. Wij zelf kiezen bewust voor manden tot max 10 passagiers. Op die manier houden wij onze vaarten persoonlijk en exclusief.  Ook is het makkelijker om met een kleinere ballon sneller te dalen en te stijgen zodat we je het uitzicht vanaf verschillende hoogtes kunnen laten ervaren.

TIP3: Speur het internet af op reviews, want wat is nu beter dan de ervaring te lezen van een ervaringsdeskundige 😉.

TIP4: Zoek persoonlijk contact met het bedrijf. Als je de juiste antwoorden krijgt op jouw vragen dan weet je dat het bedrijf ook aandacht heeft voor haar klanten. Deze persoonlijke aanpak zie je namelijk ook terug tijdens de ballonvaarten.

TIP5: Check de geldigheidsduur van de tickets. Vaak zijn tickets maar 1 jaar geldig. Nu lijkt een jaar lang, maar als jij de pech hebt dat een aantal vaarten niet doorgaan i.v.m. slecht weer en je daarnaast zelf een drukke agenda hebt, is een jaar snel voorbij. Ook kan er altijd iets onvoorziens tussen komen en het zou dan zonde zijn als je de tickets niet meer kunt gebruiken. Makkelijker is dan om de ballonvaart door te schuiven naar een beter moment, desnoods een seizoen later. Bij ons is dit geen probleem!

TIP6: Sla TIP 1, 2, 3 ,4 en 5 over en boek bij ons. Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak en professionele uitvoering. Of het nu zakelijk of privé is. Wij maken van jouw ballonvlucht een onvergetelijke ervaring. Toch meer bevestiging nodig? Kijk in ons gastenboek of lees onze google reviews en laat je overtuigen door onze enthousiaste passagiers. Zij gingen je voor!

Persoonlijk contact!
×